Mens, Kiss & Bajs är okej

För det är mänskligt och naturligt.

Mens, kiss och bajs är okej så länge det inte hindrar oss i livet. 


Mens!
Hälften av jordens befolkning är kvinnor, som i fertil ålder har mens. I ca 40 år blöder en kvinna varje månad…puh. Vi duschar ofta med vanligt vatten för att bli rena och det blir alltid lite svårare att få bort mensblod när det inte finns en dusch tillgänglig. Där kan SENSETTE hjälpa dig att känna dig nyduschad var du än befinner dig. Våtservetter och tvättlappar kan även användas, men för att få den mest effektiva tvätten behövs det en vattendusch.

TIPS! För att känna dig ren när du byter från binda till tampong, duscha med SENSETTE så att allt mensblod försvinner.

Kiss!
Alltför många har inkontinens, från några droppar till en mängd som medför ett begränsat liv. Detta kan bero på många olika saker som t.ex. förlossningsskador, ärftlighet, dålig muskulatur, sjukdomar, mm. Listan kan göras lång. SENSETTE kan inte få inkontinensen att försvinna, men kan istället ge frihet och trygghet, eftersom man alltid har en dusch med sig i handväskan och kan på så sätt lättare få bort kiss och eventuell lukt.

Bajs!
Bajs är okej så länge det inte kommer i byxan ofrivilligt eller att det blir lite kvar efter man har bajsat. Man kan då känna sig smutsig och rädd att det ska lukta. SENSETTE kan då hjälpa till genom att göra så att man alltid känner sig ren var man än befinner sig.

TIPS! Använd SENSETTE efter att du har bajsat, skölj rumpan och torka torrt så kommer du att känna dig tryggare och renare­­­.

Hygien-Frihet
Vi människor har alltid påverkats av olika lukter, både goda och sådana som vi inte tycker om. Underlivets doft kommer från olika vätskor, svettkörtlar och talgfett. För att hålla sig ren räcker det oftast med att tvätta sig med ljummet vatten. Vill man ändå använda en parfymerad intimtvål eller intimolja går det bra att i samband med det duscha sig med SENSETTE. Det är viktigt att inte använda tvål för ofta eftersom risken är stor att det skyddande fettlagret som finns i underlivet då tvättas bort. Använd då hellre olja för känsliga slemhinnor.

BRA att veta!
Våra kroppar har en fantastisk förmåga att hålla rent inne i underlivet. Därför är det viktigt att bara duscha utvändigt; de inre och yttre blygdläpparna samt i vecken. Kroppen sköter resten så bra själv.

Något att fundera på :)
Många människor runt om i världen sköljer sig med vatten efter sitt toalettbesök då det inte finns papper att tillgå. Våra vanor ser lite annorlunda ut, då vi har toalettpapper att torka oss med. Frågan är dock om vi blir lika rena som de som sköljer sig, eller torkar vi bara in kisset och bajset?